Accesoriile pentru baie

Accesoriile pentru baie sunt acele detalii care completeaza in mod armonios aspectul general al intregului spatiu. Totusi, pentru ca acestea sa aduca in prim plan design-ul unui spatiu, trebuie sa renunti la numeroase elemente care sunt expuse in diverse locuri prin baie si aglomereaza spatiul. Atunci cand cumperi accesorii baie ai putea spune cu usurinta ca ai nevoie de toate lucrurile. Dar, cu siguranta pentru a avea un spatiu amenajat ca in revistele de specialitate este necesar sa renunti la acele accesorii baie care nu sunt esentiale si doar ocupa spatiu.

Accesorii baie esentiale pentru design-ul baii tale

Desi fiecare accesoriu pentru baie joaca un rol important este necesar sa faci o lista cu tot ceea ce ai nevoie iar restul fie le depozitezi fie le donezi sau le arunci, daca starea lor nu mai este atat de buna. O baie bine organizata inseamna ca fiecare obiect sa aiba propriul spatiu de depozitare iar in acelasi timp sa fie cat mai accesibile.

In primul rand, delimiteaza fiecare spatiu si amplaseaza accesoriile astfel incat sa fie accesibile pentru zona in care este nevoie de ele. De exemplu, in zona dusului poti sa amplasezi toate produsele de ingrijire personala pe etajere sau rafturi apropiate astfel incat sa le ai aproape. In zona lavoarului poti tine cosmeticele iar in sertarele de sub lavoar toate obiectele care te ajuta te ingrijesti. Fiecare tip de accesorii baie trebuie sa isi gaseasca locul si rolul in baia ta. Tot ceea ce nu folosesti frecvent trebuie depozitat, astfel incat in baia ta sa fie cat mai mult spatiu liber.

Mai ales in cazul unei bai de mici dimensiuni trebuie sa faci  lista cu tipurile de accesorii baie care se potrivesc cel mai bine design-ului ales. Cele mai importante accesorii baie sunt: suportul pentru prosoape, suportul pentru periutele de dinti, dispenserele pentru sapun, suport pentru perie de toaleta, etc. Apoi, pe aceasta lista intra obiectele de uz zilnic pentru care trebuie achizitionate diferite cutii de depozitare pentru a fi mentinute in ordine.

Baile de dimensiuni generoase, pe de alta parte, permit o mult mai buna gestionare a tuturor accesoriilor necesare. Poti avea libertatea de a amplasa dulapuri in baie si astfel sa mentii totul mai organizat. In cazul unei bai mici, recomandarea designerilor este aceea sa utilizezi spatiul si pe verticala intrucat acest lucru va salva foarte mult din spatiul util din jurul obiectelor sanitare.

Creeaza un spatiu placut si transforma-l cu ajutorul accesoriilor pentru baie

Aceste accesorii baie revigoreaza intreg spatiul si este suficient sa alegi modele noi pentru a simti ca intreg spatiul este schimbat si revigorat. Cu ajutorul accesoriilor pentru baie vei putea sa pui in practica mai usor ideile de amenajari interioare. O baie utilata complet este mai atractiva si creeaza o impresie placuta din primul moment.

Intr-o baie in care exista tot ceea ce este nevoie pentru asigurarea confortului va fi mai apreciata si de musafirii tai. Baia ta, exact ca si oricare alta incapere din casa imprumuta o parte din personalitatea ta, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca totul este amenajat corespunzator.

Close